avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat recent un teren. Fostul proprietar m-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat recent un teren. Fostul proprietar m-a rugat sa ii las niste materiale pe teren cateva zile ...

Buna ziua! Am cumparat recent un teren.
Fostul proprietar m-a rugat sa ii las niste materiale pe teren cateva zile pana gaseste un loc de depozitare in alta parte. Au trecut 2 luni si nu da niciun semn pozitiv. Il sun, nu raspunde. Cand ii trimit mesaj, imi spune "ce este atata graba?'' Imi promite o zi si apoi nu mai vine. Este extrem de neserios si fara cuvant. Ce pot face in aceasta situatie? Eu sunt de buna credinta, dar sotul zice sa le vindem la cineva sau sa le dam degeaba, daca nu vine sa elibereze terenul. Vrem sa curatam terenul si nu putem deoarece materialele acelea ne incurca. Toata intelegerea a fost DOAR verbala.
Pareri?
Multumesc!!!!
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2025
evelina78, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:21, 15 Aprilie 2025
Buna ziua

Nu puteti sa i le vindeti sau sa le aruncati.

Notificati-l prin executor judecatoresc sa vina sa isi ia materialele, in caz contrar ii percepeti chirie pentru folosirea terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu gunoi si resturi constructii Marin Angela Marin Angela Nu se gaseste proprietarul terenului de langa noi, terenul este plin de gunoaie, resturi de materiale de constructii si balarii POT SA-L CURAT SI SA-L ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie gabrici gabrici buna am inchiriat un teren, este trecut clar in contract ca la semnarea contractului trebuia incheiat un proces verbal de predare primire care nu s-a ... (vezi toată discuția)
Incurcata de sora Valeria_Val Valeria_Val Buna ziua. Parintii au decedat amandoi. Succesiunile sunt facute. A ramas doar un apartament. Dar sora mea nu vrea sa-l vindem. Spune ca daca nu a fost langa ... (vezi toată discuția)