avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... A expirat de 11 luni perioada de penalitate. În ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

A expirat de 11 luni perioada de penalitate. În martie 2025 ...

A expirat de 11 luni perioada de penalitate. În martie 2025 a sosit însfârșit și decizia emisă în 18 februarie 2025, recalculată, cu titlu de pensie limită de vârstă. Dar stupoare! În continuare încasez pensia diminuată cu procentul din prima decizie de pensie parțial anticipată, din 2022. Restanța pentru diferențe este uriașă. Ce mai este de făcut? Îți pierzi cumpătul cu Casa de pensii...Nici nu mai știu ce să fac.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:50, 15 Aprilie 2025
Cereti de la casa locala, CNPP si Minsterul Muncii sa va precizeze clar luna in care se vor pune in plata drrepturile cuvenite din decizia nr.........din .........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna noiembrie 2024 am facut cerere la casa de ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, In luna noiembrie 2024 am facut cerere la Casa de Pensii a Sectorului 5 pentru trecerea mea la pensie de limita de varsta. Mentionez ca in 2023 am ... (vezi toată discuția)
Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ... ili47 ili47 Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie limita ne pusa in plata SAUNDU SAUNDU Buna seara,sotia mea a iesit la pensie anticipat partial in 01.08.2010 cu diminuarea conform legii.In luna a 3-a 2015 a implinit virsta de 60 de ani si trebuia ... (vezi toată discuția)