avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Lucrez în ture 12/24,12/48.Lunar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Lucrez în ture 12/24,12/48.Lunar ,acumulez ore suplimentare. ...

Bună ziua.
Lucrez în ture 12/24,12/48.Lunar ,acumulez ore suplimentare.
Întrebarea mea este,dacă nu vreau sa- mi fie remunerate orele suplimentare,ci vreau liber,pt o zi cât ore se considera sa mi se ia,12h sau 8h?

Alte discuții în legătură

Modificare program de lucru ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, Am o nelămurire si anume daca timp de 12 ani am avut un anumit program la locul de munca de 3 zile la 12h cu 3 de liber si tot asa (1h pauza de ... (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal si acordare concedii alexysinlove alexysinlove Buna ziua, - stabilind repausul saptamanal la tura de 12/24,12/48 dupa 48 de ore de munca (4 ture, in chiar cele 48 ore libere de dupa al 2 set de 12 cu 24) ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical functie de tipul programului de lucru silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Fapt concret: sotia beneficiaza de CM din 1 Iunie 2013 pana in 7 Iunie 2013. De la Departamentul HR a primit raspunsul ca \\"nu-i ies nr de ore ... (vezi toată discuția)