avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pot avea contract individual de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pot avea contract individual de munca pentru 4 ore, ...

Buna ziua,
Pot avea contract individual de munca pentru 4 ore, post asistenta medicala, si sa am si contract de prestari servicii (PFA) cu aceeasi firma in calitate de psiholog?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Psiholog angajat de spital, dar este si pfa, poate evalua psihologic angajatii spitalului ca pfa? bbeni bbeni Exista incompatibilitate pentru un psiholog care ofera consultatii si in particular ca PFA, angajat al spitalului sa faca evaluarea psihologica a angajatilor ... (vezi toată discuția)
Activitate ca persoana fizica Florian59 Florian59 buna ziua , sunt pensionat medical si am dreptul sa lucrez 4 ore pe zi . in aceasta ideea am gasit o firma care doreste o colaborare cu mine dar nu cu ... (vezi toată discuția)
Pfa doar cu diploma de licenta? Elazah Elazah Buna Am terminat fac de Psihologie si Asistenta Sociala,am practicat cativa ani ca psiholog intr un centru de zi si acum am ocazia sa pot lucra cateva ore la ... (vezi toată discuția)