avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa doar cu diploma de licenta?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa doar cu diploma de licenta?

Buna Am terminat fac de Psihologie si Asistenta Sociala,am practicat cativa ani ca psiholog intr un centru de zi si acum am ocazia sa pot lucra cateva ore la un azil dar fara contract , prestari servicii iar pt asta am nevoie de pfa. Ce acte am nevoie pt un pfa doar cu diploma de licenta?
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 29 Noiembrie 2018
Puteti sa mergeti la registrul comertului si cu hartia care sa dovedeasca ca ati lucrat la centru de zi cu cotract de munca si sa intrebati daca accepta sa va autorizeze ca pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)