avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am platit facturi de telefon pentru care nu eram ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am platit facturi de telefon pentru care nu eram titular ...

Cum pot sa remediez

Am platit facturile de telefon pentru care nu eram titular.

In dec. 2019 am făcut portarea la alt furnizor cu schimbarea titularului de la vechea firma , la mine că titular la noul furnizor.

Mereu , eu plăteam facturile in numele titularului. , așa am platit și ultima factura la vechiul furnizor, dar plata mi a fost returnața in contul din care am platit.

Însă , acum , in aprilie 2025 am primit un mesaj pe numărul păstrat, de la o firma recuperatoare că este acea ultimă suma de plata

Nu au trimis absolut nimic din dec 2019 doar acum am primit

Am sunat la recuperatori dar se cere să vorbească doar cu titularul.

Ce sa fac după 5 ani că sa plătesc suma in titularului? Cu binecuvântarea Domnului pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:50, 16 Aprilie 2025
dar se cere să vorbească doar cu titularul.

sa il caute pe titulat, cine-i rretine?
Oricum, nu au ce sa faca. Solutia e numai sa il dea in judecata , iar acesta sa invoce prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta servicii telefonie mobila/somatie societate recuperari creante eneyonut eneyonut Buna dimineata, Am o mica problema cu o factura [ furnizor]In luna Martie 2011 mi sa terminat perioada contractuala cu [furnizorul]. Mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Datorii de 3 ani. sa le platesc? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am si eu o problema. Zilele trecute mi-a venit o notificare de la un fost furnizor cum ca nu am achitat 2 facturi intocmite in luna februarie 2006. ... (vezi toată discuția)
O notificare floriovalentino floriovalentino Buna ziua . Va rog ,daca cineva ma poate lamuri : -in anul 2010 , luna mai am achizitionat o marfa , cu factura ,am platit un avans de 5000 lei , la ... (vezi toată discuția)