avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua !Sunt șofer bolt și am fost oprit în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua !Sunt șofer bolt și am fost oprit în timpul liber ...

Bună ziua !Sunt șofer bolt și am fost oprit în timpul liber de către un echipaj de poliție și sancționat pe motiv ca port ecusoanele în parbriz respectiv în lunetă în timpul liber ! Mi s-a zis ca trebuie să le port doar în timp ce am aplicația deschisă ,este vre un articol de lege care stipuleaza asa ceva ? Ca eu nu gasesc …

Va multumesc ,
apreciez un eventual raspuns !
În procesul-verbal în baza cărui articol de lege ai fost sancționat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare retinut pentru folii valentino24 valentino24 am si eu o mare problema, acum cateva zile am fost oprit de un politist, dupa ce sa prezentat necorespunzator si mi-a vorbit ca si cum am fi fost amandoi pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva Bogdan_25 Bogdan_25 Buna ziua, pe data de 11.11.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in comuna bragadiru, pentru control de rutina.Am oprit, agentul a venit langa ... (vezi toată discuția)
Rca-inlocuirea parbrizului este facultativa noane noane Din nenoroc pt.mine piatra sarita din rotile unui TIR de HD pe care-l depaseam regulamentar a lovit in parbrizul masinii mele .OK d-nul cond.auto de pe tir cu ... (vezi toată discuția)