Buna. In legatura cu impozitul anual. Am mai multe masini si 2 proprietati. Am vandut de 2 zile o masina la care nu i-am platit impozitul si mi s-a spus ca trebuie sa platesc si pe celelalte masini care au ramas neplatite ca sa imi poata scoate fiscalul la masina vanduta. E normal? Adica eu daca am 10 masini si vreau sa platesc impozitul la 2 dintre ele, de ce ma obliga sa platesc si la restul?
Inmatricularea unui autoturism achizitionat se poate face doar dupa prezentarea unui certificat de atestare din care sa reiasa ca vanzatorul este la zi cu plata impozitelor si taxelor locale.
Deci, trebuie sa platiti prima transa a impozitului care a avut termen 31/03/2025.
Inteleg, tocmai aia voiam sa fac. Sa platesc doar la masina reapectiva. Dar mi s-a zis ca din computer nu o lasa si trebuie sa platesc tot ce am pe mine...
CHKa
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
E normal . Certificatul de atestare fiscala tocmai asta dovedeste , ca nu aveti datorii din impozite si taxe locale , NICI UN FEL DE DATORII , nu doar pe un bun anume .
Impozit autoturism
c1pr1an
Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)