avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am incetat un angajat care avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am incetat un angajat care avea functia administrator ...

Buna ziua! Daca am incetat un angajat care avea functia administrator cu articolul de somaj 65 alin.1 si acum as vrea sa fac act aditional la un salariat care a revenit din CIC - modificare functie administrator este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 18 Aprilie 2025
Motivul incetarii c.i.m. care a fost?
Angajatul a vrut sa plece in somaj pentru ca firma cam scartaie, acum pentru a reactiva aplicatia SUMAL trebuie cineva cu functia administrator. Am facut act aditional si am modificat functia persoanei venite din CIC
Somaj , inseamna ca ati desfiintat postul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 16 noiembrie va face fetita mea 2 ani (contractul ... D.Renata D.Renata Buna ziua. In data de 16 noiembrie va face fetita mea 2 ani (contractul meu este suspendat pana la 16 noiembrie). Eu am luat legatura cu angajatorul meu din ... (vezi toată discuția)
Modificare articol incetare cim spatimarilena spatimarilena Buna ziua, Se poate modifica articolul incetarii unui contract de munca? Am facut incetarea acum doua saptamani si doresc modificarea articolului cu ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil marif marif La intoarcerea din CIC postul a fost desfintat, dar s-a facut o alta propunere. Postul propus este sub cel avut initial, deci si salariul de incadrare este ... (vezi toată discuția)