avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... OBTINERE REZIDENTA DE LUNGA DURATA IN ROMANIA PENTRU ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

OBTINERE REZIDENTA DE LUNGA DURATA IN ROMANIA PENTRU UN CETATEAN ...

OBTINERE REZIDENTA DE LUNGA DURATA IN ROMANIA PENTRU UN CETATEAN UE

Impreuna cu sotul meu, cetatean Belgian, dorim ca in cursul acestui an, sa ne retragem la pensie in Romania (judetul Bihor).
1. Care sunt documentele necesare obtinerii cartii de rezidenta de lunga durata ptr el?
2. Unde anume trebuie depuse aceste documente?
3. Cand trebuie sa obtinem adresa pe teritoriul Romaniei? Inainte sau dupa obtinerea rezidentei?

Daca este important in contextul intrebarii mele,mentionez, ca eu am dubla cetatenie si o adresa in Romania.

Multumiri

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat rezidenta pf DiaD DiaD Pentru obtinerea certificatului de rezidenta pentru o persoana fizica, cetatean italian, asociat si administrator al unei societati infiintate anterior, care ... (vezi toată discuția)
Rezidenta in romania guidofesti guidofesti Sunt cetatean italiano, tatal de un baiet nascut in Romania ce are numele meu, sunt administrator de una firma srl si traiesc in Romania de 7 ani. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta? vrabie.alina vrabie.alina sper ca pun intrebarea la \"rubrica\" potrivita si ca ma veti ajuta cu un raspuns :) am o prietena cu dubla cetatenie (algeriana si libaneza); are nevoie de ... (vezi toată discuția)