avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Apartament închiriat unei societăți comerciale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Apartament închiriat unei societăți comerciale

Bună ziua. Am spre închiriere un apartament și vreau să-l închiriez unei societăți comerciale( eu fiind persoana fizica) impozitul și asigurarea de sănătate aferent declaratiei depuse de către mine cine le plătește ,firma respectiva sau eu?. Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:35, 17 Aprilie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul firma, sănătatea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si efectele lui radulescuramona radulescuramona buna ziua, o societate comerciala doreste incheierea unui contract de comodat cu o persoana fizica, avand ca obiect un imobil in care societatea comerciala isi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina de la o persoana fizica Diana2209 Diana2209 Buna ziua, cum se face in cazul in care un director al unei societati vrea sa inchirieze o masina de la o persoana fizica. presupun ca se face un contract de ... (vezi toată discuția)