avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am achiziționat o autoutilitară de 3,5 tone de la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am achiziționat o autoutilitară de 3,5 tone de la un domn din Luxemburg ...

Salutare am o întrebare care m-ar ajuta foarte mult sfaturile dumneavoastra
Am achiziționat o autoutilitară de 3,5 tone de la un domn din Luxemburg ce el la randul lui a achiziționato de la o licitație făcută de VAMA olandeva ce a sechestrat mașina respectiva! Mașina este matriculata in Romania omul a cumparato legal absolut tot cu factura plus că deține Carte și talonul in original.
Acuma întrebarea mea este eu o pot petrece pe numele meu fiind cetățean român cu factura de la Vama olandeza plus contract de vănzare cumpărare intre mine și domnul ce a achiziționato legal de la licitație sau trebuie certificat fiscal de la proprietarul ce a fost sechestrată inițial cea ce mi se pare absurd va mulțumesc enorm de mult și paște fericit tuturor ce citesc acest mesaj
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
Bogdan basaraba, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:02, 18 Aprilie 2025
In principiu cred ca nu ar fi probleme, stiu de ce aveti dubii, cazul asta nu e in lista de la DRPCIV , dar cred ca hotaritoare este autenticitatea actelor de vinzare-cumparare, tranzactie care s-a facut legal, in UE.
Probabil va trebui sa predati numerele si sa cereti numere noi.
Mai puteti intreba, suplimentar, la DRPCIV :[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Transport marfa personala cu numere provizorii de olanda. mihaelaAN mihaelaAN As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema,deoarece incerc sa aflu un raspuns dar nu gasesc nimic concret si am intrebat si un avocat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat la licitatie dan02 dan02 Vreau sa cumpar o autoutilitara de la cineva care a cumparat-o la o licitatie publica( caz insolventa).Vanzatorul detine doar factura si actele de ... (vezi toată discuția)