avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cu acord de recunoastere În temeiul art. 335 alin. 3 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cu acord de recunoastere În temeiul art. 335 alin. 3 C. pen., ...

cu acord de recunoastere În temeiul art. 335 alin. 3 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 2 si 10 C. pr. pen. condamna pe inculpatul M.I.***, domiciliat în****, la pedeapsa de 10 luni închisoare pentru savârsirea infractiuni de conducere a unui vehicul fara permis de conducere sub forma încredin?arii unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea de?inerii permisului de conducere unei persoane despre care ?tie ca nu de?ine permis de conducere. În temeiul art.67 alin.1 C. pen., raportat la art. 66 alin. 1 i C.pen. interzice inculpatului ca pedeapsa complementara exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere pe o durata de 2 ani , în conditiile art. 68 alin.1 lit. b C. pen., respectiv de la data ramânerii definitive a prezentei sentinte. În temeiul art. 65 alin. 1 C. pen. raportat la art. 66 alin. 1 i C.pen. interzice inculpatului ca pedeapsa accesorie exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere în conditiile art.65 alin.3 C pen, respectiv de la ramânerea definitiva a prezentei sentinte si pâna la executarea sau considerarea ca executata a pedepsei principale. În temeiul art. 91 alin.1 C.pen. dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere. În temeiul art. 92 C. pen. stabileste termen de supraveghere de 2 ani , A trecut un an și eu am permisul la mine am scos cazier rutier și apare curat cu drept valabil de conducere, cei de la probațiuni spun sa nu conduc dar nu spune și situația permisului meu, a spus că nu se anulează pentru articolul în care sunt condamnat335ali3, am fost și la rutieră nici polițistul de acolo nu știe ce să spuna

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca conducere fara permis maryusvalentin maryusvalentin Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul Cărămidă Marius Valentin la ... (vezi toată discuția)
Art 336 cât timp nu am voie sa conduc? mulțumesc Stavar56 Stavar56 la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (faptă din data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei ... Dan Nid Dan Nid Buna ziua. As dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei sentinte. ]n data de 23.01.2020 am primit urmatoarea sentinta ) dispune ca inculpatul sa ... (vezi toată discuția)