avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale La adresa mea este o mașină trecută pe impozit, dar ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

La adresa mea este o mașină trecută pe impozit, dar deținătorul nu mai locuiește aici

Bună, la adresa mea este o mașină trecută pe impozit dar deținătorul nu mai locuiește aici ce pot face pentru ca acesta refuză să își schimbe adresa din buletin și adresa pe care e trecută mașina?
Ultima modificare: Duminică, 20 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:45, 21 Aprilie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punct de vedere financiar nu va afecteaza cu nimic (este inregistrata pe numele lui).

Puteti face o sesizare in acest sens la Serviciul Public Comunitar Local Evidenta Persoanei din subordinea primariei iar acesta va fi instiintat sa isi schimbe domiciliul. Exista foarte multe cazuri ca acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea ordonantei 92 popanca popanca Ordonanta 92, art.31,alin.1,lit,a nu se aplica privind impozitele si taxele persoane fizice? (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)
Cum o pot obliga sa renunte la numele meu dupa divort????? tanya13 tanya13 Buna seara, Acum 1 an am divortat, iar in hotararea de divort care e definitiva si irevocabila s-a precizat ca fosta sotie trebuie sa revina la numele de ... (vezi toată discuția)