avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Speța este următoarea: noi locuim în apropierea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Speța este următoarea: noi locuim în apropierea unei străzi ...

Speța este următoarea: noi locuim în apropierea unei străzi pe care locuiesc vecini foarte gălăgioși (muzica tare, zgomotoasa rau)și am făcut câteva sesizări la politie privin tulburarea liniștii publice dar toate s-au încheiat cu amenzi și atât, ei nu se opresc. Ce se poate face ca să ii oprim, sa nu mai îndrăznească sa facă petreceri pe strada și atât de mult zgomot?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:18, 21 Aprilie 2025
Dacă poliția nu i-a oprit, mutați-vă.
Faceti sesizare la politie de fiecare data, amenzile s-au mărit și dacă ar fi sa se aplice legea, si-ar pierde casa pt a recupera datoriile acumulate.
Teoretic, ii puteți fa un judecata, dar practic, nu vad cum s-ar putea pune în executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea vecinilor prin muzica rumiana rumiana este cam acelasi subiect ca si la ceilalti cu muzica data tare cu galagie si care i deranjeaza pe jigodiile de vecini.eu stiu ceva de chestia ca nu poate sati ... (vezi toată discuția)
Legea privind tulburarea linistii publice laurica.ionica laurica.ionica Buna ziua! Am si eu o intrebare...in curand o sa implinesc 18 ani ...pot primi amenda pt tulburarea linistii publice dak dau muzica tare dupa 22???tinand cont ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala electro74 electro74 stau intrun bloc de garsoniera, intro seara ne trezim la usa cu politia spunindcaascultam muzica prea tare.am intrebato asta vi se pare prea tare ae a zis ... (vezi toată discuția)