Am cumpărat o proprietate care avea singura calea de acces pe terenul vecinului. Vechiul proprietar mi-a permis trecerea, mai bine de 30 de ani, in schimb acum a apărut un nou proprietar care nu-mi mai permite trecerea, ba chiar m-a dat în judecată că îi folosesc abuziv terenul.
Din motive financiare, încerc să mă reprezint singur în instanță. M-ar ajuta în disculparea mea să invoc art 617 din noul cod civil?
Aș avea vreun câștig de cauză?
Menționez că vecinul este foarte dificil, nu cred că va funcționa vreo negociere bilaterală.
Pentru că nu am primit niciun răspuns, am sa continui saga acestui proces, poate ajuta pe cineva în viitor.
Prima înfățișare:
Proces: grănițuire
Pârâții în număr de 32 de persoane.
Desigur, nicicare n-am putut zice nimic, eram prea multi.
Judecătorul a hotărât să alegem un mandatar sau daca nu vom fii obligați la un curator, căruia o sa trebuiască să-i plătim onorariul.
Eu speram că mă pot reprezenta singur...
Daca cineva poate spune ce este mai bine, mandator(un reprezentant al pârâților) sau curator, apreciez răspunsul.
Următoarea înfățișare.
Judecătorul a ales un curator.
Curatorul nu s-a prezentat și am înțeles că nici la următoarea înfățișare nu se va prezenta.
Conform legii, daca instanta alege curator, nu te mai poți reprezenta singur.
Cu alte cuvinte am fost eliminat fără să am dreptul la apărare.
Desigur, oricând as putea apela la un avocat, dar din păcate situația financiară nu-mi permite.
Procesul pare pierdut.
Recunoastere drept
dimagicut
buna ziua, fratele meu, aflat intr-un proces de granituire, fiid parat, vrea sa declare in instanta ca reclamantul are dreptate, ca se va conforma cerintelor ... (vezi toată discuția)