avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Doresc sa cumpăr un teren doar ca sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Doresc sa cumpăr un teren doar ca sunt în străinătate, ...

Bună ziua. Doresc sa cumpăr un teren doar ca sunt în străinătate, dar și vânzătorul e tot în străinătate. Am putea face actele de vanzare-cumparare la ambasada României sau altundeva?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:50, 23 Aprilie 2025
Nu.
Și dvs și vânzătorul ar trebui sa mergeți la Ambasada sau Consulat și sa faceți câte o procura de cumpărare, respectiv de vânzare, prin care sa împuterniciți fiecare câte o alta persoana din România, pentru a semna contractul de vânzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire contract vanzare cumparare radu_l radu_l in urma cu un an am incheiat un precontract pt un apartament iar acum lucrez in strainatate si as vrea sa inchei contract de vanzare cunparare. nu gasesc in ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport ... dama cu flori dama cu flori buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport (am expirat bi).sunt in italia si nu stiu cum as putea proceda. as vrea sa stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Buna seara. muncesc in strainatate,si vreau sa cumpar un teren+casa ... Ionescu Roxana Ionescu Roxana Buna seara. Muncesc in strainatate,si vreau sa cumpar un teren+casa in Romania. Problema e ca nu pot ajunge anul acesta in tara.Exista vreo posibilitate sa ... (vezi toată discuția)