avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Muncesc in strainatate,si vreau sa cumpar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Muncesc in strainatate,si vreau sa cumpar un teren+casa ...

Buna seara.
Muncesc in strainatate,si vreau sa cumpar un teren+casa in Romania.
Problema e ca nu pot ajunge anul acesta in tara.Exista vreo posibilitate sa se faca un posibil contract de vanzare cumparare intre mine si vanzator?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:07, 18 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doar daca imputerniciti pe cineva in tara , sa semneze in locul dvs.
imputernicirea o dati la ambasada/ consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. doresc sa cumpăr un teren doar ca sunt în străinătate, ... Costel1989 Costel1989 Bună ziua. Doresc sa cumpăr un teren doar ca sunt în străinătate, dar și vânzătorul e tot în străinătate. Am putea face actele de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare apartament Diana Mrs Diana Mrs Antecontract de vanzare-cumparare apartament cand vanzatorul e in strainatate Se poate semna un antecontract in strainatate si trimite notarului electronic? ... (vezi toată discuția)
Vânzare teren cu proprietarul în australia - probleme cu împuternicirea cris67on cris67on Buna ziua tuturor cititorilor avocatnet.ro Am nevoie de ajutorul Dvs. intr-o problema. Ma străduiesc de ceva timp sa vând un teren in județul Bacău. Am ... (vezi toată discuția)