Buna ziua! Doresc sa depun online pe portalul ONRC actele pentru inmatricularea unei firme, dar imi solicita un act doveditor pentru sediu social. Eu am pus ca si document actul de vanzare -cumparare al apartamentului unde ca si proprietarii suntem eu si sotul meu.Nu inteleg ce alt document as putea sa transmit care sa ateste dovada detinerii spatiului. Multumesc!
Va solicita : Documentul care atestă drepturile de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu social şi/sau de sedii secundare poate fi orice înscris care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu social şi/sau de sedii secundare, în original, sau, după caz, în copie certificată de parte sau în copie legalizată .
Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu social şi/sau de sedii secundare pot fi, printre altele :
- Contract de închiriere;
- Contract de comodat.
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns.Doar ca fiind spatiul meu, nu inteleg intre cine si cine sa fac contractul de inchiriere sau comodat, pentru ca momentan nu detin firma.
Deschidere srl-d
AnitaFulop
As fi interesata sa imi deschid un SRL-D cu sediul social pe un teren. Este posibil asa ceva, sau trebuie sa existe si o cladire pe terenul respectiv? Daca ... (vezi toată discuția)