Drept civil, mosteniri
Buna ziua,
Am depus actele pentru succesiune, la un notariat si desi am cautat actele casei si ale terenului raposatului nu le-am gasit.Am o colega care la fel nu avea toate actele la proprietati si le-a reconstituit notarul, solicitandu-le de la diferite institutii ,deasemenea a solicitat si extrase de cont de la banci.
Notarul nostru ne-a spus sa facem noi rost de acte.Daca noi ne ocupam de tot, notarul ce mai face incaseaza banii doar .Cum este legal? Nu intra in atributiile lui profesionale sa se ocupe de un client ? Eu nu mai inteleg nimic De unde sa facem noi rost de acte si cand ca toate institutiile au dimineata program doua ore.Sa ne pierdem locurile de munca ca sa putem face succesiunea la notar.Cum sa procedam ca sa putem terminam succesiunea intr- un interval normal de timp de doua trei luni fara a ne pierde locurile de munca?
Multumesc
Succesiune
Nicu1951
Buna ziua,, am un SRL, suntem 3 asociati eu sotia si fiul,si si sotia a decedat , vreau sa fac succesiunea ,dar numai pe firma ,ca nu am bani si pentru ... (vezi toată discuția)