avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am depus actele pentru succesiune, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am depus actele pentru succesiune, ...

Drept civil, mosteniri
Buna ziua,
Am depus actele pentru succesiune, la un notariat si desi am cautat actele casei si ale terenului raposatului nu le-am gasit.Am o colega care la fel nu avea toate actele la proprietati si le-a reconstituit notarul, solicitandu-le de la diferite institutii ,deasemenea a solicitat si extrase de cont de la banci.
Notarul nostru ne-a spus sa facem noi rost de acte.Daca noi ne ocupam de tot, notarul ce mai face incaseaza banii doar .Cum este legal? Nu intra in atributiile lui profesionale sa se ocupe de un client ? Eu nu mai inteleg nimic De unde sa facem noi rost de acte si cand ca toate institutiile au dimineata program doua ore.Sa ne pierdem locurile de munca ca sa putem face succesiunea la notar.Cum sa procedam ca sa putem terminam succesiunea intr- un interval normal de timp de doua trei luni fara a ne pierde locurile de munca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:56, 25 Aprilie 2025
Cred că nu veți beneficia de prea mult " lux" din această succesiune..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune 2018 Petri75 Petri75 Ce documente sunt necesare și care este procedura pentru deschiderea succesiuni pentru parinții mei, ei au decedat la interval de 3 ani unul fata de ... (vezi toată discuția)
Succesiune Nicu1951 Nicu1951 Buna ziua,, am un SRL, suntem 3 asociati eu sotia si fiul,si si sotia a decedat , vreau sa fac succesiunea ,dar numai pe firma ,ca nu am bani si pentru ... (vezi toată discuția)
Bună va rog sa îmi spuneți pentru deschiderea unei succesiuni ... ANDY24 ANDY24 Bună va rog sa îmi spuneți pentru deschiderea unei succesiuni cine îmi poate cere documentele de identitate sau alte documente notarul sau cel care ... (vezi toată discuția)