avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna Am fost coasigurata și apoi am lucrat 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna Am fost coasigurata și apoi am lucrat 2 săptămâni. După ...

Buna
Am fost coasigurata și apoi am lucrat 2 săptămâni. După care n am mai putut lucra.Acum doresc sa fiu din nou coasigurata.Trebuie sa aștept 3 luni sa fac actele de coasigurat din nou? Sau când pot reface actele din nou
Cel mai recent răspuns: cristina velescu , utilizator 16:27, 24 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Timp de 3 luni de la data incetarii c.i.m. sunteti asigurata..insa intrebati si la Casa de Sanatate .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatii - dobandire calitate co-asigurat Marryann10 Marryann10 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a fost casnica toata viata. Eu sunt iesit la pensie de 10 ani. Ca bunuri avem ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Stefan17 Stefan17 Buna ziua Sotia mea are diabet de aproape 13 ani, dar ultimi 12 ani a locuit in Spania, ne-am casatorit de 2 luni si s-a mutat in Romania, doresc sa o inscriu ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei de asigurari sociale de sanatate retroactiv Tibi89 Tibi89 BUNA ZIUA! Am si eu o intrebare. Anul acesta(2011) am inceput facultatea si vreau sa ma reconectez la asigurarea de sanatate. Liceul am terminat in 2008 dupa ... (vezi toată discuția)