avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am ínființat o Intreprindere Individuală cu sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am ínființat o Intreprindere Individuală cu sediul unde am domiciliul

Am ínființat o Intreprindere Individuală cu sediul unde am domiciliu, urmează să înregistrez la camera de comerț punctul de lucru .În zilele următoare urmează să fac contractul de închiriere. Înainte de înființarea firmei am ajuns la un acord cu proprietarul spațiului comercial în privința chiriei,durata contractului, etc. Acuma că am înființat firma şi trebuie să facem contractul vine cu unele modificări față de cele stabilite inițial, care bineînțeles mie nu-mi convin.Întrebare mea este următoarea: dacă-mi caut un alt punct de lucru şi poate durează mai mult timp până găsesc alt spațiu comercial, este vreo problemă dacă nu încep activitatea imediat, sau când se înființează o firmă trebuie să-şi înceapa imediat activitatea? Practic aş vrea să ştiu căt timp am la dispoziție să-mi încep activitatea. Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Nu este problemă dacă nu începeti activitatea imediat.
Puteți să-mi spuneți vă rog dacă poate fi suspendată?
O puteti suspenda activitatea, daca stiti sigur ca nu veti incepe.

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a mențiunilor privind întreruperea temporară a activității/reluarea activității persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale:
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)