avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariat prezintă certificat de handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat prezintă certificat de handicap accentuat emis in ...

Bună ziua,
Un salariat prezintă certificat de handicap accentuat emis in cursul lunii aprilie 2025, Scutirea de impozit pe venit se aplică cu luna următoare, adică cu 1 mai, sau cu luna luna aprilie și cu ce dată se aplică, cu data emiterii sau pe luna întreagă? (mă refer la aprilie).
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
Lidia I, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lidia I , utilizator 15:39, 29 Aprilie 2025
In înțelesul art. 60 pct. 1 din Codul fiscal, scutirea de la plata impozitului pe venit se aplică pentru veniturile realizate începând cu data încadrării contribuabilului în gradul de handicap grav sau accentuat, conform documentelor justificative.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, un membru din consilul de administrație al societății ... bianca.popa. bianca.popa. Bună ziua, Un membru din consilul de administrație al societății ne-a prezentat un certificat de încadrare în grad de handicap accentuat, eliberat în ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt încadrată în grad de handicap accentuat începând ... mitimama mitimama Buna seara, sunt încadrată în grad de handicap accentuat începând cu 25 martie 2025. Ma puteți lămuri și pe mine de când voi putea beneficia de sporul ... (vezi toată discuția)
Va rog sa mi spuneti daca persoanele cu grd.de handicap accentuat ... olga2011 olga2011 va rog sa mi spuneti daca persoanele cu grd.de handicap accentuat beneficiaza de scutirea de impozit pe pensia de limita de varsta. si daca da ce acte trb sa ... (vezi toată discuția)