avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am depus o chemare in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am depus o chemare in judecata pentru recalculare ...

Bună ziua!

Am depus o chemare in judecata pentru recalculare pensie alimentara în favoarea fiicei mele in vârstă de 16 ani. Cererea am făcut o în numele meu, eu sunt reclamantul. Nu știam ca fiica mea o poate face singura, având 16 ani. Se poate lua în considerare cererea deja făcută sau va trebui făcută alta, de data asta, personal, de către fiica mea? Este posibil ca instanta sa ceara acest lucru? In întâmpinare, pârâtul sustine ca eu nu mai am drept sa fac cerere în numele fiicei mele și insista sa facă ea, în numele ei. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: elisay_99 , utilizator 14:56, 25 Aprilie 2025
Cererea trebuia facuta in numele fiicei dvs, prin dvs ca reprezentant legal. Minora isi poate insusi cererea facuta de dvs prin declaratie in fata instantei sau prin cerere scrisa si semnata, ca sa nu mai pierdeti termene si sa intarziati solutionarea cu introducerea unei noi cereri.
Bună ziua!

Mulțumesc pentru raspuns!
Ce trebuie scris în cerere, vă rog?
Se poate trimite prin posta și atașată la dosar?
Mulțumesc!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Cererea trebuia facuta in numele fiicei dvs, prin dvs ca reprezentant legal. Minora isi poate insusi cererea facuta de dvs prin declaratie in fata instantei sau prin cerere scrisa si semnata, ca sa nu mai pierdeti termene si sa intarziati solutionarea cu introducerea unei noi cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentară retroactiv Kornell.S Kornell.S Bună. Mă poate ajuta cineva cu niște lămuriri ? Sunt divorțat de 20 de ani și sunt stabilit în Norvegia din 2007. Am o fică de 22 de ani. A ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dupa 18 ani ro4teen ro4teen Buna ziua fiica mea devine majora peste 1 luna si as dorii sa stiu cum sa o ajut sa primeasca in continuare pensia alimentara din partea tatalui. Este eleva ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Ellena007 Ellena007 Buna ziua!Am si eu o intrebare.Cum trebuie sa procedezi sa opresti plata pensiei alimentare?Tatal meu mai are o fiica din fosta casatorie,care e in varsta de ... (vezi toată discuția)