avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am deschis un srl cod 3109 fabricarea de mobilier.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am deschis un srl cod 3109 fabricarea de mobilier.

Buna ziua. Am deschis un srl cod 3109 fabricarea de mobilier. Tatal meu detine un spatiu comercial si vreau sa facem un contract de comodat pentru a putea desfasura activitatea si pentru a obtine autorizatiile de la dsp de la mediu si primarie. Cand am inceput sa umblu dupa autorizatii uni au specificat ca trebuie schimbata destinatia imobilului ca si proprietate personala. Dar este necesara schimbarea destinatiei imobilului ? Avand in vedere ca il "inchiriez".. Daca inchiriez o cladire comerciala de la un strain eu sunt oblicat sa aduc modificari actelor de prorpietate ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:09, 25 Aprilie 2025
Dvs vreți să faceți o fabrică (destinație-industrial) într-un magazin sau depozit (destinație -comercial). Cam aceasta este diferența

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu secundar alexandrudaniel_21 alexandrudaniel_21 Buna ziua, Doresc sa inchiriez un spatiu (locuinta), contract de inchiriere inregistrat etc. Firma nu are angajati. Nu as vrea sa-i schimb destinatia in ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)