avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un act de Testament scrisa de mana ./.numai../din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un act de Testament scrisa de mana ./.numai../din 21/05/1948 ...

Un act de Testament scrisa de mana ./.numai../din 21/05/1948 oare este valabil /???..Multumesc foarte frumos daca pimesc un raspuns,,.,ca treaba este tare intersant
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:33, 29 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in princpiu este valabiil, nu expira ca valabiltate dar trebuie vazut daca e intocmt legal si ce efecte jurdice poate avea in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pe calculator ? spinuviorel spinuviorel Va salut ! descriere- Fratele meu a murit ! Eu sunt unicul mostenitor !Cu acte . Un asa-zis prieten a intrat in conturile bancare ale decedatului , si a ... (vezi toată discuția)
Testament sau act de vanzare lauriancului lauriancului buna ziua,am o matusa care nu are urmasi si mie mi-a fost facut un testament prin care imi lasa apartamentul acum 5ani,dar anul trecut a facut acelasi lucru cu ... (vezi toată discuția)
Testament! GCOSMIN GCOSMIN In primul rand imi cer scuze ca imi permit sa va deranjez,In legatura cu un act de testament indraznesc sa va adresez o intrebare ,deoarece situatia este ... (vezi toată discuția)