avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O matusa de a mea mi-a oferit prin donație casa ei cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O matusa de a mea mi-a oferit prin donație casa ei cu condiția ...

O matusa de a mea mi a oferit prin donație casa ei cu condiția sa am grija de ea, eu îmi respect datoria fata de dansa și ii asigura hrana și tot ce mai are nevoie, din 2 în 2 zile o vizitez.Acum ceva timp am instalat o camera de supraveghere în apartamentul dânsei pentru a o vedea ce face deoarece ea se misca foarte greu și o gaseam vanata sau lovita( mereu refuza sa o duc la spital), de ceva timp sora mătușii ma amenință că mă reclama pentru ca am montat acea camera, ce pot sa pățesc în situația asta? Menționez ca matusa pe partea psihică nu mai sta bine dar refuza sa o duc la medic pt ai face investigațiile necesare!
Cel mai recent răspuns: SimonaTeodora , utilizator 10:50, 5 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu renuntati.
daca matusa respectiva insista, ii puteti chiar interzice sa intre in ap (legal si cu hotarare).
Mulțumesc

andrey_f_c a scris:

Nu renuntati.
daca matusa respectiva insista, ii puteti chiar interzice sa intre in ap (legal si cu hotarare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat unic mostenitor zorro75 zorro75 In urma decesului tatalui meu care conform certificatului de mostenitor din 1971 , in care sora s-a renunta la masa succesoriala, ne-am trezit cu verisori mei ... (vezi toată discuția)
Testament, atacare jano_ildiko jano_ildiko Buna ziua! Am urmatoarea problema:daca bunica mea a murit si acum bunicul are intentia sa faca un testament in care ne lasa averea mie si matuselor mele. ... (vezi toată discuția)
Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)