avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu (sper ...

Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu (sper ca e corect) in care doresc sa ofer cazare cu titlu gratuit unor familii din alte orase, ce vin cu copilul/copiii la diverse tratamente. Ce pasi, ce documente, avize am nevoie pt a fi totul in regula? Sa nu existe probleme, neclaritati cu vecinii, respectiv asociatia de proprietari. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:16, 28 Aprilie 2025
Cred că primul pas ar fi să să vă înființați un ONG
Buna. Am ong.

adriandimitriu a scris:

Cred că primul pas ar fi să să vă înființați un ONG

Aveti un ONG pe speta aceasta/ Ar trebui sa stiti. Daca nu stiti:
[ link extern ]

Un alt link: ORDIN 985 29/03/2024 - Portal Legislativ
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa infiintez un camin (azil) de batrani in mediul urban cu fonduri nerambursabile 100%, se poate? inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa infintez un camin de batrani cu fonduri nerambursabile 100%, mentionez ca detin un spatiu in mediul urban cu teren, suprafata spatiului fiind de ... (vezi toată discuția)
Sunt dat în judecata pentru ca nu am semnat unui vecin spre ... gergica g gergica g Sunt dat în judecata,, pentru ca nu am semnat unui vecin spre închiriere în regim hotelier. Cine ma poate lamuri, dacă am dreptul de a fi sau nu de acord, ... (vezi toată discuția)
Am infiintat o asociatie pentru sustinera performantei sportive elenastefanescu elenastefanescu Am infiintat o asociatie pentru sustinera performantei sportive a copiilor talentati, in speta determinata de performanta copiilor mei, care practica tenis si ... (vezi toată discuția)