avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Volumul minim / max. de creanțe ce poate fi atribuit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Volumul minim / max. de creanțe ce poate fi atribuit unui salariat ...

Buna seara ,
Cu deferenta solicit un raspuns din partea dv. privitor la volumul min. si max. de create ce poate fi atribuit unui salariat din cadrul biroului creante in decursul unei luni . Mentionez ca sunt la inceput in aceasta functie. Multumesc anticipat, Cu stima .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 1 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normele de muncă se elaborează de către angajator, conform normativelor în vigoare, sau, în cazul în care nu există normative, normele de muncă se elaborează de către angajator după consultarea sindicatului reprezentativ ori, după caz, a reprezentanților salariaților.
Buna seara, Va rog sa mi transmiteti cateva articole din legislatie,..... gandesc ca daca voi ramane la latitudinea angajatorului volumul de munca va fi dublat. Considerati ca un nr de 40 creante ar fi normale intr o luna !?
Multumesc.
Sunt doar generalități în art 129 -132 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se termina cat poate munci o menajera in 4 ore si unde incepe abuzul dorina59 dorina59 fisa postului unei menajere la o firma care detine mai multe etaje ,cu pereti de sticla intre birouri ,splat podele ,sters geamuri si pereti de sticla ,sters ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o parere in aceasta situatie ... eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o parere in aceasta situatie : Daca esti angajat pe o companie X , dar acea companie face parte dintr-un grup de alte 5 ... (vezi toată discuția)
Norma de lucru conform fisei postului theonewho theonewho Buna ziua, Va rog sa îmi transmiteți cum și dacă poate fi contestata fisa postului (semnata) care acoperă mult peste o singura normal de lucru. Sunt ... (vezi toată discuția)