avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru persoană juridica pentru credit persoana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru persoană juridica pentru credit persoana fizica

Buna ziua, am avut un credit luat de la TBI din 2010 , care nu s-a achitat.
Recent am primit de la eos in posta o scrisoare in care apare ca s-a pus o poprire pe actiunile firmei si veniturile din dividende din 2024, despre care nici nu stiam ca s-a pus inca atunci eu fiind asociat unic la firma mea.
Mentionez ca pe firma am doar un autoturism cu care circul.
Ce sfat imi dati ce este de facut ? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2025
milu1988, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:32, 29 Aprilie 2025
Buna ziua, daca mai sunteti in termen, trebuie formulata contstatie la eexeecutare, in prealabil trebuie analizate actele de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În anul 2005 am făcut un credit la tbi credit. ... Comusic Comusic Bună ziua! În anul 2005 am făcut un credit la TBI Credit. Acel credit trebuia plătit pana în decembrie 2009.am plătit pana în decembrie 2008 apoi am ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Poprire Ionut Costreie Ionut Costreie Acum 3 ani am achizitionat un laptop in rate prin altex prin tbi credit.Mi-am pierdut locul de munca si nu am mai putut achita ratele.M-au excutat in instanta ... (vezi toată discuția)