avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Acum 3 ani am achizitionat un laptop in rate prin altex prin tbi credit.Mi-am pierdut locul de munca si nu am mai putut achita ratele.M-au excutat in instanta si s-a stabilit sa mi se faca poprire pe suma de 3.975 lei.Totul in regula ,m-am reangajat ,mi s-a facut oprire pe salariu in fiecare luna ,am comunicat cu cei de la tbi si asistenta executorului ,iar cand sa ajung la ultima oprire in ultima luna cei de la tbi mi-au dat dosarul catre firma de recuperare eos sau ceva genu (mentionez ca asta e de acum 2-3 luni zic ei)dar eu nu am primit nimic acasa nici in acest moment .Am vorbit si cu cei de la eos ca la ei a ajuns dosarul si mi-a zis ca nu pun penalitati ei ,dar am scos de la firma adeverinta cu toate popririle si deja am depasit cu 400 si ceva de lei suma de 3975 si ei spun ca tot mai trebuie sa mai achit inca 400 .Ce pot face ? Luna asta o sa intre iar salariu si iar o sa mi se faca oprire ?Cum pot termina ? Unde pot face o sesizare ,ceva pentru ca vorbesc degeaba cu toti (tbi,eos,executor) ,nu intereseaza pe nimeni .Pot sa imi mai recuperez banii care mi opresc peste suma stabilita in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:22, 23 Iulie 2018
Tot instanta ii poate opri. Asa va si sfatuiesc sa si faceti pt a va recupera sumele achitate in plus si constatarea unor clauze abuzive in contractul de creditare.
Trebuie sa ii actionati in instanta. Va puteti recupera si sumele poprite suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 popriri la un angajat amplast amplast Buna ziua! Deja avem 2 popriri in valoare jumatate din salariu net al angajatului si a venit a treia poprire. Toate sunt instituite conform dosarelor de ... (vezi toată discuția)
inca o executare silita marce marce Buna seara! Va rog sa ma ajutati. Am cautat in topicurile anterioare o situatie care sa fie similara cu situatia mea: am facut la sfarsitul lui 2005 un credit ... (vezi toată discuția)
Am câștigat în instanta anularea executarii silite într-un ... Mariana. E. Mariana. E. Am câștigat în instanta anularea executarii silite într-un proces cu eos ksi. Am o hotarare definitiva și am obținut întoarcerea executării silite. Am ... (vezi toată discuția)