avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o intrebare legata de succesiunea in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o intrebare legata de succesiunea in familie. ...

Bună ziua. Am o intrebare legata de succesiunea in familie.
Bunica mea a avut 2 fiice (mama si sora ei). La moartea bunicii a rámas mostenire celor doua cateva hectare de pâmànt. Cànd s-a fácut succesiunea, pe actul de proprietate au fost trecute deopotriva cele 2 surori. In ciuda insistentei mamei mele ca sa iasa din aceasta combinatie si sa aiba fiecare bucata ei de pâmânt cu titlul de proprietate, sora ei s-a opus din rasputeri. Intre timp,mama a decedat. Vreau sa stiu, in calitate de mostenitor al mamei mele, cum sa procedez cu partea ei de pamant ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:57, 27 Aprilie 2025
Trebuie sa dezbateti moștenirea pe cota mamei, după care încheiați un act de partaj cu mătușa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lesire din indiviziune anamariacelik anamariacelik buna ziua bunica mea a decedat in 1983 dupa 1989, i s-a restituit cca 7 ha pamant avand multi copii li se cuveneau fiecaruia 05 ha. cererea de retrocedare ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire trompy trompy Buna seara ! Am nevoie de ajutorul Dumneavoastra In urma cu 10 ani bunicii din partea mamei au decedat,acestia detineau cateva hectare de pamant .Mostenitori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si scuzati pt. deranj as vrea un raspuns la o problema ... franchizu franchizu Buna ziua si scuzati pt. deranj as vrea un raspuns la o problema cu care ma confrunt atat eu cat si mama mea daca se poate: tatal meu e decedat in urma cu 5 ... (vezi toată discuția)