avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Eu folosesc cosesc un teren agricol.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Eu folosesc cosesc un teren agricol.

Buna ziua !Am o intrebare daca eu folosesc cosesc un teren agricol unde și copii mei au cota parte incalc Regulamentul UE2016/679 privind protectia persoanelor fizice și prelucrarea datelor cu caracter personal?
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:23, 29 Aprilie 2025
In ce sens il incalcati? Din ce ati postat nu reiese clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !am o intrebare daca eu utilizez ,cosesc un teren agricol ... MOCZAS M MOCZAS M Buna ziua !Am o intrebare daca eu utilizez ,cosesc un teren agricol unde și copii mei au cota parte incalc Regulamentul UE2016 /679 privind protectia ... (vezi toată discuția)
Cum primesc despagubiri gdpr? Xerxes77 Xerxes77 Inteleg ca exista societati/organisme care asista cetatenii carora li s-au injcalcat drepturile prevazute in legislatia GDPR in a obtine despagubiri. In cazul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi deschid un anticariat online si nu ... Roxana 9 Roxana 9 Buna ziua, as dori sa imi deschid un anticariat online si nu gasesc exact informatii despre asta, am gasit ca si cod caen 4791 pt exclusiv online si ca ar ... (vezi toată discuția)