avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Îmi puteți spune dacă as putea recupera ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Îmi puteți spune dacă as putea recupera banii ...

Bună ziua!
Îmi puteți spune dacă as putea recupera banii depuși la Cec în 1984, având în posesie libretul de economii cu dobânda și câștiguri în autoturisme?
Ce pași ar trebui sa urmez și cui ar trebui sa ma adresez?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:13, 27 Aprilie 2025
Nu aveti ce sa mai recuperati. Banii s-au dus pe castiguri in autoturisme ca la LOTO.
La loto daca nu castigati va mai da cineva banii perduti'?
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Libret de economii cec cu dabanda si castiguri andynyul andynyul Buna ziua ! Am un \"Libret de economii cu dobanda si castiguri\" emis in anul 1974, cu un ultim sold de 250 lei in anul 1989 mai. Am citit fel de fel de stiri ... (vezi toată discuția)
Cec-urile de 5000 elena 500 elena 500 Buna ziua mi-ati putea spune unde sa ma adresez deoarece ma simt discriminata .Eu am depus cec-uri de 5000lei si nu am dreptul la nimic iar cei care au depus ... (vezi toată discuția)