avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă în timpul divorțului am rămas însărcinată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă în timpul divorțului am rămas însărcinată as putea ...

Dacă în timpul divorțului am rămas însărcinată as putea face un act notarial cu fostul soț în care sa recunoască ca nu e tatăl copilului nu vreau sa mai ajung în tribunal. Ma puteți ajuta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:16, 28 Aprilie 2025
Puteti face, dar nu are nicio valoare juridica. Tot in instanta trebuie sa ajungeti pentru tagada paternitatii, tot trebuie sa probati ca - la data conceptiei copilului - convietuiati cu altcineva si tot expertiza INML sau in sistem privat trebuie sa faceti pentru a demonstra ca sotul dvs nu este tatal copilului.
Nu va ajuta o astfel de declarație, ajungeti cu tagada de paternitate în instanta
Dar dacă ma căsătoresc cu tatăl copilului o sa fie probleme gen trebuie sa treacă un. Timp de la finalizare divorțului sau
daca veti fi casatorita la nasterea, va fi ok, copilul va fi al sotului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,sunt tatăl biologic al unui băietel născut în ... Dragan3 Dragan3 Bună ziua,sunt tatăl biologic al unui băietel născut în urmă cu 5 zile,l am conceput cu o femeie care este divorțată din luna mai, ceea ce nu am stiut ... (vezi toată discuția)
Divort si tagada de paternitate Majda Majda As avea și eu o întrebare ,am o problema mai mare sa zic așa ,am căsătorită in trecut, nu am divorțat până în 2009, deoarece fost soț nu se ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a divorțat de soția lui ,iar fosta lui soție a ... Ileana79 Ileana79 Fratele meu a divorțat de soția lui ,iar fosta lui soție a născut un copil cu un alt bărbat ,la naștere nu a putut să-l treacă pe numele ei ptr că nu ... (vezi toată discuția)