avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate şi moştenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate şi moştenire

Bună ziua. Terenul şi casa unde trăim sunt pe numele străbunicului meu decedat acum 40 de ani. El avea 7 copii, între ei şi bunica mea care moştenise terenul şi casa fără un contract de moştenire. Care ar fi modalitatea de a scrie terenul şi casa pe numele tatălui meu, fără de a cere acordul tuturor rudelor noastre. Locuim aici de 70 de ani, şi în aceşti 70 de ani am plătit şi taxele aferente terenului. (taxele fiind plătite de 5 ani pe numele tatălui meu)

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Mostenire retierika retierika Fica mea a mostenit de la tatal ei un imobil.Dupa decesul lui nu am gasit in casa nici un act. Dupa multe cercetari in sfarsit am dat de CF-ul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani fata de mostenitori Mircea1787 Mircea1787 Vă propun speţa mea de uzucapiune să vă daţi cu părerea dacă ar avea şanse de reuşită sau nu....încă nu am formulat cererea. Orice sfat e ... (vezi toată discuția)