avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am primit de la politia economica o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am primit de la politia economica o instiintare in ...

Buna ziua,am primit de la politia economica o instiintare in care spun ei ca ar trebui sa restitui 7000 ron pt o perioada de 21 zile in care ucrainienii din chirie au fost plecati din tara.Eu incasam 6000 ron pt 30 zile si nu inteleg calculul lor,banii de mancare ii dadeam lor,suma este prea mare si inchirierea a fost pt un an,nu am inchiriat cu ziua.Mentionez ca eu am primit bani de la stat pt 4 luni si ucrainienii i-am avut in chirie 1 an de zile,as putea recupera banii pt restul de 8 luni daca fac dovada ca am avut contract cu angajatorul lor,daca tot vor sa plateasca pt zilele in care au stat la mine.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inchiriere imobil D.Alex D.Alex Buna ziua , va contactez in legatura cu o problema , am stat inchirie la fosta mea sefa de la locul de munca , tin sa mentionez ca imibilul era pe numele ei , ... (vezi toată discuția)
Impozit aferent veniturilor din chirii gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Multumesc intai pentru raspusurile primite pana acum si va rog sa ma mai ajutati inca odata.Ma intereseaza sa aflu ce impozit se plateste aferent ... (vezi toată discuția)
Chiriasi rau platnici sevinci sevinci Am inchiriat un apartament unei familii fara nici un contract scris,avand doar o intelegere verbala,la inceput totul a fost bine platindu-si datoriile atat la ... (vezi toată discuția)