avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donatii de bani
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donatii de bani

E legal sa stang bani de la mai multi oameni- persoane fizice- intr-un cont de banca , și apoi sa ii donez unui alt om în alt cont sau sa ii fac cumpărături și sa i le trimit? E vorba de o perioada nelimitata, în fiecare luna, să primesc bani de la câteva zeci de persoane, iar suma ar fi destul de fixă și ar fi mică, 10-20 lei. Mă refer să nu am probleme din partea ANAF-ului, sa nu se considere ca vând ceva de primesc mereu bani. Menționez ca as vrea să fie fără asociație sau altă forma de acest fel.
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
bonefeliza, utilizator

Alte discuții în legătură

Cont bancar asociatie luciano39ok2007 luciano39ok2007 sunt oblogate asociatiile de proprietari sa aibe cont curent bancar ,pt ca am incercat sa platesc intretinerea prin virament bancar si mi s-a spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Legea asociatiilor de proprietari nr. 230/2007 incalcata caralin caralin Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire pe care o avem o parte din membrii asociatiei de prorpietari. Unii membrii afirma ca desii exist anumite legi ... (vezi toată discuția)