avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca in contract de munca este stipulat ca, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca in contract de munca este stipulat ca, de Paste ...

Buna ziua,
Daca in contract de munca este stipulat ca, de Paste si de Craciun se primeste prima si de fapt primesti un pachet cu diverse produse se considerea ca s-a compensat cu bani?! In fiecare an de Paste si Craciun primeam prima plus un pachet, in acest an de Paste nu am primit decat un pachet fara prima. Este normal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 29 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aiurea este, în opinia mea, nu v-au anunțat ca va da produse.

Era simplu, emitea o înștiințare către salariati .
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
De produse am fost instiintati ca le vom primi dar de prima Nu.
Probabil ca a omis sa va spuna mai clar ca nu se da bani ci produse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii la concediere sabinna sabinna CCM al unei societati, prevede acordarea unui nr. de salarii compensatorii la concedierea salariatilor din motive ce nu tin de persoana sa: art. 65 si 66 Codul ... (vezi toată discuția)
Impozitare tain produse fabricate varu_alin varu_alin Buna ziua, In cazul in care in CCM este stipulat faptul ca angajatii primesc tain din produsele fabricate (gen 3 bucati cascaval pe luna) acestea se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara stabilita prin acord notarial unnelamurit unnelamurit Va rog sa imi spuneti daca pentru plata pensiei alimentare, stabilita la divort prin acord notarial la [b]25% din salariul net lunar[/b], se iau in calcul, pe ... (vezi toată discuția)