avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Sunt casatorita ,si in urma cu cativa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Sunt casatorita ,si in urma cu cativa ani,sotul meu ...

Buna ziua.Sunt casatorita ,si in urma cu cativa ani,sotul meu a primit un spatiu comercial prin act de donatie.As vrea sa stiu daca poate sa il vanda,fara acordul meu,fara ca eu sa stiu.Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinavlaicu 12 , utilizator 13:03, 28 Aprilie 2025
Da, îl poate vinde, nu are nevoie de nici un acord, pentru că donația este bun propriu.
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
Dapix, utilizator
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa transfer catre sotie drepturile asupra unui apartament primit prin donatie rrpoli rrpoli Buna ziua! In anul 2004, la un an de la casatorie, am primit de la parinti un apartament cu titlu de donatie.As dori sa stiu care sunt modalitatile legale de ... (vezi toată discuția)
Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietate Alex1970 Alex1970 Buna ziua! Am o intrebare legata de dreptul de proprietate : As vrea sa stiu ce drepturi asupra casei are sotia daca aceasta nu a fost trecuta in actul de ... (vezi toată discuția)