avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In data de 30.01.2024 am depus la Casa de Pensii a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In data de 30.01.2024 am depus la Casa de Pensii a judetului ...

In data de 30.01.2024 am depus la Casa de Pensii a judetului Timis cererea de recalculare a pensiei prin adaugare de stagii de cotizare realizate in anul 2024 si pana in prezent nu am primit nici un raspuns.
Pun intrebarea pentru cine ma poate ajuta "care este posibilitatea de a sanctiona o asemenea indiferenta la adresa pensionarilor din partea unor functionari platiti de stat sa rezolve problemele pensionarilor?"
Noi am fost obligati prin lege sa contribuim pentru pensie si cand ne cerem drepturile nu suntem bagati in seama, legea este numai pentru noi?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:01, 29 Aprilie 2025
Doar o actiune in instanta v-ar mai putea ajuta .. dar cred ca este tardiva..
Eu inteleg ca cererea de recalculare pentru stagiul adaugat {anul-2024} a fost depusa in 30/01/2025.
Puneti presiune pe casa locala, respectiv CNPP, sa va comunice decizia de recalculare.
Dupa ce vi se comunica decizia o puteti contesta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 06.08.2013,am depus la casa de pensii a ... Bunicul51 Bunicul51 Buna ziua, In data de 06.08.2013,am depus la Casa de Pensii a sectorului 4,Cererea de inscriere la pensie la limita de varsta . Mi-a fost calculata ... (vezi toată discuția)
Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului buna ziua. ... MariusNS24 MariusNS24 Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului Buna ziua. In urma mutarii dosarului de pensie dintr-un judet in altul in martie 2024, am incetat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . in octombrie 2024 am depus cerere pentru recalculare ... Atreides Atreides Buna ziua . in octombrie 2024 am depus cerere pentru recalculare pensie invaliditate (si adeverinta cu veniturile brute 1987-2001) . In decembrie 2004 am ... (vezi toată discuția)