avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru urmasii vetaranilor de razboi( copil) ,am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru urmasii vetaranilor de razboi( copil) ,am inteles ca, ...

Pentru urmasii vetaranilor de razboi( copil) ,am inteles ca, pot lua o indemnizatie si as dori sa stiu mai multe informatii:
Zicea cineva de o adeverinta de la ANVR insa tot sun la ASoc .Nat a Veteranilor de Razboi si nu rasp nimeni.
Ma puteti ajuta va rog !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:56, 28 Aprilie 2025
Copii ca urmași ai veteranilor de război, care n-au fost prizonieri de război, NU primesc nimic.
Doar soția supraviețuitoare primește indemnizație de veteran.

Dar copii prizonierilor de război, și ai celor deportați, într-adevăr primesc și ei indemnizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Buna ziua. după un veteran de razboi care nu a fost si prizonier ... Vasileleustean Vasileleustean Buna ziua. După un veteran de razboi care nu a fost si prizonier se poate lua pensie? Si cine are dreptul? Copiii,nepotii? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)