avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura fiscala rubrica delegat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura fiscala rubrica delegat

buna ziua,

Cum se completeaza corect rubrica referitoare la delegat din factura fiscala?
Delegat furnizor sau delegat beneficiar?

Ma puteti ajuta cu o sugestie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin Antohe , Contabil 20:24, 12 Februarie 2010
aceasta rubrica se completeaza de catre furnizor cu datele de identificare a persoanei care ridica marfa, delegata de beneficiar in acest sens.
Multumesc pentru raspuns.

dar in cazul in care are loc o prestare de servicii iar factura o trimit printr-un angajat al prestatorului care o inmaneaza unei persoane de la sediul beneficiarului?

in acest caz, cum este corect sa se completeze rubrica referitoare la delegat?
Corect este sa scrieti datele acelui angajat al prestatorului, le luati atunci cand inmanati factura.

O solutie "din popor" este sa scrieti "posta" sau "curier" si gata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare factura fiscala : produs livrat prin curier hordymulberry hordymulberry Intrebarea mea se refera la urmatorul astepct : Trimit o factura cu produsul livrat prin curier La completare la delegat mi se pare normal sa scriu firma ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala Chris-Cross Chris-Cross Buna ziua colegi!Am o mare problema cu cei pe care-i solicit sa-mi transporte marfa legat de facturarea transportului,si anume: Factura emisa de ei ... (vezi toată discuția)
Facturare produse ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! As dori sa aflu daca exista vreo prevedere legala care obliga vanzatorul sa insereze in factura, in cazul vanzarii unor produse, fiecare produs in ... (vezi toată discuția)