avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Eu am un copil de 10 luni si nu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Eu am un copil de 10 luni si nu sunt căsătorită, ...

Buna ziua! Eu am un copil de 10 luni si nu sunt căsătorită, de cateva saptamani m-am despartit de tatăl copilului, as vrea să stiu cat trebuie sa primeasca copilul pensie alimentară. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Romina86 , utilizator 19:09, 28 Aprilie 2025
1/4 din veniturile nete ale tatalui, daca este singurul lui copil minor.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

1/4 din veniturile nete ale tatalui, daca este singurul lui copil minor.

Ok va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un copil de 1 an, nu sunt căsătorită, de cateva ... Romina86 Romina86 Buna ziua! Am un copil de 1 an, nu sunt căsătorită, de cateva luni m-am despartit de tatal copilului, el vrea sa-i dea copilului pensie alimentara doar din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara laurazom laurazom Buna ziua. As vrea sa va cer sfatul pentru ca nu stiu cum sa procedez. Am un baietel de 5 luni si tatal nu ne-a ajutat niciodata cu bani. Nu suntem ... (vezi toată discuția)
Buna, ma numesc violeta si am un copil de 1 an si 9 luni, din ... VioletaAntonia VioletaAntonia Buna, ma numesc Violeta si am un copil de 1 an si 9 luni, din motive personale am ales sa ma despart de tatal copilului fapt care prin urmare a adus neglijarea ... (vezi toată discuția)