LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Buna ziua! Am un copil de 1 an, nu sunt căsătorită, de cateva luni m-am despartit de tatal copilului, el vrea sa-i dea copilului pensie alimentara doar din o parte a salariului decat cat are scris in contract dar el de fapt i-a jumate din salariu la negru si nu vrea sa dea mai mult, nu mi se pare corect ceea ce face, exista o modalitate de a dovedi acei bani in plus ca sa dea mai mult pt copil? Va rog sa ma lămuriţi cu aceasta situatie
Pensia este reprezentata de 1/ 4 din venitul net efectiv, veniturile incasate la negru (fara formalitati legale ) nu pot fi avute in vedere la calcularea cuantumului pensiei de intretinere.
Puteti depune o plangere, la ITM, in care reclamati aspectul sus evidentiat, veniturile salariale trebuie reglementate de contractul individual de munca.
w_v_w_v
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru ca o astfel de sesizare sa aiba succes trebuiesa vina din partea angajatului altfel se creeaza doar probleme atat firmei cat si angajatului.
Dupa ce ITM va verifica sesizarea care nu prea poate fi dovedita daca angajatul nu recunoaste acest lucru e posibil sa il dea afara.
Si uite asa s-ar putea sa ramaneti de tot fara venituri si dv si el.