avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, in decizia de divort este specificat faptul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, in decizia de divort este specificat faptul ca fiul ...

Buna ziua in decizia de divort este specificat faptul ca fiul meu nu va mai primii pensie alimentara de la tatal sau decat pana la varsta de 18 ani desi el este inca la liceu nu a terminat inca liceul
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:12, 29 Aprilie 2025
Buna ziua, copii pot beneficia de pensie alimentara pana la varsta de 26 de ani daca se afla in continuarea studiilor. Daca fiul dvs. se afla in aceasta situatie, trebuie solicitata in instanta pensia. Luati legatura cu un avocat si va poate ajuta cu tot ce aveti de facut.
Demersurile trebuiesc facute de fiul dvs dacă este major.Sa discute cu un av și se rezolva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua, am o nelamurire privind pensia alimentara stabilita pentru fiul meu . Peste 1 luna acesta implineste 18 ani , dar este elev in clasa a XI-a la un ... (vezi toată discuția)