avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Avem o curte comuna și noi proprietarii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Avem o curte comuna și noi proprietarii vrem sa renovam ...

Bună ziua

Avem o curte comuna și noi proprietarii vrem sa renovam asfaltul,sa pavam.Acum,unul din proprietari este și Primaria care detine un apartament.Intrebsrea este,cum punem si Primaria la plata? Mergem și îi informam sau cum? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bnbo , utilizator 14:51, 29 Aprilie 2025
Notificare, sau mergeti si in sedinta de consiliu local va exprimati dorinta!
Notificare catre primărie deci... aveți idee în cât timp se aproba?

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Notificare, sau mergeti si in sedinta de consiliu local va exprimati dorinta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am constatat o ilegalitate, ce pot sã fac? Stefan_Viorel Stefan_Viorel Buna ziua,domnule avocat,numele meu este Stefan,sunt consilier local.In comuna in care eu locuiesc am constatat o ilegalitate(defapt una dintre ilegalitati la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie in asociatia de proprietari mzamfir mzamfir buna ziua! am o reclamatie facuta la asociatia de proprietari de o vecina muta-ta nou. despre cei vorba e acel spatiu vechi unde a fost tomberonul de gunoi ... (vezi toată discuția)
Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)