avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot sa țin contabilitatea unei firme cu aceste studii?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot sa țin contabilitatea unei firme cu aceste studii?

Bună ziua.am diploma de bacalaureat finante-contabilitate + facultatea finanțe și asigurări dar nu am dat licenta. Pot sa țin contabilitatea unei firme cu aceste studii?
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 12:04, 3 Mai 2025
Daca cei care conduc societatea au incredere in dumneavoastra puteti fi angajat ca director economic cu decizie de numire de conducator al compartimentului financiar-contabil fara a avea si licenta.

Bilantul contabil anual trebuie intocmit de un expert contabil.
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ca economist sopis sopis Pot tine contabilitatea la firme doar cu diploma de economist ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)
Ce fac cu un curs de contabilitate? banu20 banu20 Buna ziua, am facut timp de 9 luni un curs de contabilitate organizat de AJOFM iar acum ma intreb la ce imi foloseste avand in vedere ca nu am ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu contabil? lupascumihaela lupascumihaela la un srl este obligatoriu sa ai contabil cu studii superiare angajat? asociatul unic sau administratorul nu are dreptul sa-si tina evidenta contabila la ... (vezi toată discuția)