avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Suntem doi frati, tatal nostru a decedat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Suntem doi frati, tatal nostru a decedat in urma cu ...

Buna ziua! Suntem doi frati, tatal nostru a decedat in urma cu un an. Am vrea sa folosim masina care a fost a tatalui nostru si este pe numele lui, dar nu dorim sa facem succesiunea intregii mosteniri acum, nici noi, nici mama. Am putea trece masina pe numele mamei sau a unuia dintre noi? Noi am vrea doar sa putem scoate RCA pentru a circula cu masina.
Cel mai recent răspuns: AnaMaria200 , utilizator 16:26, 29 Aprilie 2025
Da, puteți să dezbateți succesiunea doar cu privire la unele bunuri.
Va multumesc mult!

romascanu a scris:

Da, puteți să dezbateți succesiunea doar cu privire la unele bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatal meu a decedat si are 2 apartamente , 1 provenit ... Nicuionn Nicuionn Buna ziua! Tatal meu a decedat si are 2 apartamente , 1 provenit din mostenirea de la mama lui si unul luat in timpul casatoriei cu mama + un autoturism.Mai am ... (vezi toată discuția)
Mostenire diddu diddu buna ziua! ce trebuie sa fac pentru a trece terenul si casa pe numele meu? acestea sunt in proprietatea bunicilor decedati,iar tatal meu a decedat de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cristinicaa cristinicaa buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu ... (vezi toată discuția)