avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o rugaminte daca poate cienva sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o rugaminte daca poate cienva sa-mi spuna unde ...

Buna ziua,
Am o rugaminte daca poate cienva sa-mi spuna unde sunt inregistrate raporturile de serviciu ale functionarilor publici?
Cele cu CIM sunt intregistrate in Revisal (Reges Online) atat din mediul privat cat si pentru personalul contractual din institutiile publice,

dar raporturile functionarilor publici unde sunt inregistrate, unde sunt evidentiate?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicoleta.florescu , utilizator 15:12, 29 Aprilie 2025
Fiecare autoritate sau instituţie publică va întocmi un registru de evidenţă a funcţionarilor publici.

Registrul se întocmeşte în format electronic, conform formatului standard prevăzut în lege.

Baza legala
[ link extern ]
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal carla_carola carla_carola in cazul functionarilor publici, cu raport de munca se transmite in revisal la fel ca la toti ceilalti angajati ? (vezi toată discuția)
Revisal introducere cim cata32 cata32 Se introduce in REVISAL doar personalul contractual dintr-o institutie publica? Dar functionarii publici si demnitarii? Salariatii care nu au fost introdusi ... (vezi toată discuția)
Noul revisal RADU FLORICA RADU FLORICA nu stiu daca functionarii publici trebuiesc inregistrati in REVISAL; daca nu ,atunci unde se inregistreaza ? eu lucrez la o primarie si 90%din colegii mei ... (vezi toată discuția)